Rágóka

A helyes, állat formájú BORRN szilikon rágókák könnyedén babád kedvenceivé válnak. Mókásak, rugalmasak, és enyhítik a fájdalmat!

100% orvosi szilikon rágóka.

Kiálló, lekerekített részei igazán nagy segítséget nyújtanak fogzás idején kisbabádnak és ezáltal neked is. A BORRN szilikon rágóka serkenti a fogak előbújását, mindeközben enyhíti a fogzással járó fájdalmakat és kellemetlenségeket is. Formájának köszönhetően már a legkisebbek is könnyedén kezükbe tudják fogni, ezáltal fejlődik a finom-motorikájuk és használat során a szem-kéz koordinációjuk is. Az élénk, de megnyugtató menta és narancs színek stimulálják az érzékszerveket.

Igazán tiszta kis állatok

A tisztán tartásukkal sem lesz gondod hiszen  a BORRN termékek mindegyikét igazán egyszerű tisztítani és sterilizálni, ugyanis forrázhatók, kézzel és mosogatógépben moshatóak továbbá sterilizáló készülékben is fertőtleníthetők.

A BORRN rágókák biztonságosak, BPA- és vegyianyag mentesek.  Megfelelnek az ISO szabványnak és FDA regisztrált tanúsítvánnyal rendelkeznek. Megfelelnek az EN71 európai játékbiztonsági szabványnak.

Mind a(z) 18 találat megjelenítve

Mind a(z) 18 találat megjelenítve