BORRN szilikon rágóka – Béka | Menta

4 490 Ft

– 100% élelmiszeripari minőségű szilikonból készül
– Származási hely: Egyesült Királyság
– Serkenti a fogak előbújását és fejleszti a finommotorikát
– Megfelel az EN71 európai játékbiztonsági szabványnak

 


Házhozszállítással 1 390 Ft
1 – 2 munkanap Részletek

Cikkszám: BR-S-R-BEKA-M Kategóriák: , Címkék: , , , , , , ,

Leírás

A helyes, állat formájú BORRN szilikon rágókák könnyedén babád kedvenceivé válnak. Mókásak, rugalmasak, és enyhítik a fájdalmat!

100% orvosi szilikon rágóka.

Kiálló, lekerekített részei igazán nagy segítséget nyújtanak fogzás idején kisbabádnak és ezáltal neked is. A BORRN szilikon rágóka serkenti a fogak előbújását, mindeközben enyhíti a fogzással járó fájdalmakat és kellemetlenségeket is. Formájának köszönhetően már a legkisebbek is könnyedén kezükbe tudják fogni, ezáltal fejlődik a finom-motorikájuk és használat során a szem-kéz koordinációjuk is. Az élénk, de megnyugtató menta és narancs színek stimulálják az érzékszerveket.

Igazán tiszta kis állatok

A tisztán tartásukkal sem lesz gondod hiszen  a BORRN termékek mindegyikét igazán egyszerű tisztítani és sterilizálni, ugyanis forrázhatók, kézzel és mosogatógépben moshatóak továbbá sterilizáló készülékben is fertőtleníthetők.

A BORRN rágókák biztonságosak, BPA- és vegyianyag mentesek.  Megfelelnek az ISO szabványnak és FDA regisztrált tanúsítvánnyal rendelkeznek. Megfelelnek az EN71 európai játékbiztonsági szabványnak.

teether_group_5000px_animated

Biztonság

Ez a legfontosabb számunkra. A BORRN biztonságos, BPA– és károsanyag mentes. Orvosi szabványnak megfelelő anyagokat alkalmazunk, melyek ISO szabvány és FDA regisztrált tanúsítvánnyal rendelkeznek.

Minőség

Nem kötünk kompromisszumot. A BORRN szakemberei magas színvonalú minőségellenőrzést végeznek, így biztosíthatjuk a termékek tartósságát és megbízhatóságát.

Dizájn

A formatervezés kiemelten fontos eleme a márkánknak. A funkcionalitással ötvözött letisztultság az, ami a BORRN márkát kiemelkedővé és hitelessé teszi.

További információk

Szín

Menta

Kiszerelés

1 db

Forma

Béka

Anyag

Élelmiszeripari minőségű szilikon

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BORRN szilikon rágóka – Béka | Menta” értékelése elsőként