BORRN állatos rágóka – Bárány | Narancs

4 490 Ft

– 100% élelmiszeripari minőségű szilikonból készül
– Származási hely: Egyesült Királyság
– Serkenti a fogak előbújását és fejleszti a finommotorikát
– Megfelel az EN71 európai játékbiztonsági szabványnak


Házhozszállítással 1 190 Ft
1 – 2 munkanap Részletek

6 készleten

Cikkszám: BR-A-R-BARANY-N Kategóriák: , Címkék: , , , ,

Leírás

A helyes, állat mintás BORRN rágókák könnyedén babád kedvenceivé válnak. Mókásak, rugalmasak, és unalommentesek!

A BORRN rágókák 100% orvosi- és élelmiszeripari minőségű szilikonból készülnek. Továbbá egyrészes kialakításúak, tehát nincsenek külön hozzákapcsolt elemei, külön öntött részei. A magas minőségű szilikon anyaghasználatnak és a gondos kialakításnak, formatervezésnek köszönhetően kimagaslóan higiénikusak a BORRN rágókák.

Kiálló, lekerekített részei igazán nagy segítséget nyújtanak fogzás idején a babák és a szülők számára egyaránt. A BORRN rágóka serkenti a fogak előbújását, mindeközben enyhíti a fogzással járó fájdalmakat és kellemetlenségeket is.

Formájának köszönhetően már a legkisebbek is könnyedén kezükbe tudják fogni a BORRN rágókát, ezáltal fejlődik a finom-motorikájuk és használat során a szem-kéz koordinációjuk is. Az élénk, de megnyugtató BORRN színek stimulálják az érzékszerveket.

A BORRN termékek mindegyikét igazán egyszerű tisztítani és sterilizálni, ugyanis forrázhatók, mosogatószerrel moshatók, mosogatógépben moshatóak továbbá sterilizáló készülékben is fertőtleníthetők.

A BORRN rágókák biztonságosak, BPA- és vegyianyag mentesek. Olyan orvosi előírásoknak megfelelő anyagokból készülnek a termékek, melyek megfelelnek az ISO szabványnak és FDA regisztrált tanúsítvánnyal rendelkeznek. A BORRN rágókák megfelelnek az EN71 európai játékbiztonsági szabványnak.

teether_group_5000px_animated

Biztonság

Ez a legfontosabb számunkra. A BORRN biztonságos, BPA– és károsanyag mentes. Orvosi szabványnak megfelelő anyagokat alkalmazunk, melyek ISO szabvány és FDA regisztrált tanúsítvánnyal rendelkeznek.

Minőség

Nem kötünk kompromisszumot. A BORRN szakemberei magas színvonalú minőségellenőrzést végeznek, így biztosíthatjuk a termékek tartósságát és megbízhatóságát.

Dizájn

A formatervezés kiemelten fontos eleme a márkánknak. A funkcionalitással ötvözött letisztultság az, ami a BORRN márkát kiemelkedővé és hitelessé teszi.

További információk

Szín

Narancs

Kiszerelés

1 db

Forma

Rák

Anyag

Élelmiszeripari minőségű szilikon

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BORRN állatos rágóka – Bárány | Narancs” értékelése elsőként