BORRN

A BORRN az Egyesült Királyságban "született" (born). Angolul a „born” szó születést jelent, így maga a márkanév is árulkodó a cég tevékenységét illetően. Angol márkáról lévén szó, a minőség kiemelkedő. A BORRN küldetése, hogy elhozza a szülők számára azt a letisztult, tartós és innovatív megoldást, mely még élvezetesebbé teszi a szülői létet.

A BORRN jelenleg orvosi- és élelmiszeripari minőségű szilikon rágókák és cumisüvegek gyártásával foglalkozik, melyeket hosszú idő alatt és sok tapasztalat által tökéletesítettek, míg végül a termékek elérték mai formájukat. A cég most is folyamatosan a további fejlesztésekre törekszik, így kíváncsian várhatjuk, hogy mi lesz a következő prémium termék, melyet bemutatnak a nagyközönség számára.

Biztonság…

A BORRN számára ez a legfontosabb. A BORRN termékek biztonságosak, BPA- és vegyi anyag mentesek. Olyan orvosi előírásoknak megfelelő anyagokból készülnek , melyek megfelelnek az ISO szabványnak és FDA regisztrált tanúsítvánnyal rendelkeznek. A BORRN a minőségben nem köt kompromisszumot. A BORRN szakemberei magas színvonalú minőségellenőrzést végeznek, így biztosítják a termékek tartósságát és megbízhatóságát.

A formatervezés kiemelten fontos eleme a márkánknak. A funkcionalitással ötvözött letisztultság az, ami a BORRN márkát egyedivé, különlegessé és hitelessé teszi.

Borrn

A változások átalakulást hoznak.

A BORRN hisz abban, hogy az apró, de jelentős változások nagy hatást eredményeznek.

A BORRN termékekről

A BORRN termékek 100% orvosi- és élelmiszeripari minőségű szilikonból készülnek. Ennek köszönhetően kivételesen tiszta babatermékekről beszélünk, melyek a piac leghigiénikusabb termékei közé tartoznak.

Az összes BORRN termék biztonságos, BPA- és vegyianyag mentes.

A rágókák egyrészes kialakításúak, tehát nincsenek külön hozzákapcsolt elemei, külön öntött részei. Ettől a rágókák még biztonságosabbá és higiénikusabbá válnak.

A cumisüvegek esetében a cumisüveg szájját körülölelő műanyag gyűrű szintén szilikonnal bevont, így a tej egyáltalán nem érintkezik a műanyaggal, mely fontos szempont volt a tervezés során. Így a BORRN cumisüveg - a rágókákhoz hasonlóan – szintén kimagaslóan tiszta termék. A cumisüveg további előnye a széles száj, melynek köszönhetően a megtöltése és a tisztítása is igazán egyszerű.

A BORRN szilikonból készült termékei nem csak higiénikusak és biztonságosak, hanem anyaguknak és kialakításuknak köszönhetően igazán kényelmesek is.

Tapasztaljuk, hogy napjainkban sok termék esetén a gyártók nem ajánlják a forrázást, vagy a mosogatógépben való mosást, a termék anyagára való tekintettel. A BORRN termékek mindegyikét igazán egyszerű tisztítani és sterilizálni, ugyanis forrázhatók, mosogatószerrel moshatók, mosogatógépben moshatóak továbbá sterilizáló készülékben is fertőtleníthetők.

A BORRN logojának története

A BORRN jelentése „dupla születés” és „kötődés”.  A logó egy megszakítás nélküli vonallal egységbe fonódó „B” és „b” betűt jelenít meg, mely a Szülő és Gyermek közötti kapcsolatot és a családok történetét szimbolizálja. A BORRN logó dinamikus, változó, mégis állandó, illusztrálva a családok egyediségét és lehetőségeit.